Notícies de Terrassa

La CUP afronta demà el seu dia gran a Terrassa amb una gala al Cine Catalunya, que començarà a les 19 hores i marcarà l'equador d'aquesta campanya electoral.

L'acte comptarà amb la presència de la candidata numero 2 per Barcelona, Maria Sirvent, qui farà un dels seus darrers mítings com a regidora de l'Ajuntament de Terrassa. Sirvent serà, sense dubte, una veu terrassencade pes al Parlament de Catalunya.   

La CUP considera que el suposat "dia de la Constitució" és un dia feiner més. Conseqüentment, avui segueix amb la campanya electoral del 21D i prepara els actes a Terrassa que celebrarà la setmana vinent. 

La CUP va arrencar ahir la campanya electoral del 21D amb una "Ruta de la Dignitat", tot recorrent els indrets simbòlics del referèndum del passat dia 1 d'octubre. Una cinquantena de militants i simpatitzants van anar primer davant la seu del PP, a la Rambla, un dels punts calents de la Vaga General del 3 d'octubre en contra de la repressió policial.

El Kasalet es troba amenaçat de desallotjament, donat que afronta durant el desembre un procés judicial que podria finalitzar amb una sentència favorable a l’empresa propietària de l’immoble, posseïdora també de diferents locals a la zona. Els activistes del Kasalet denuncien el "caràcter especulatiu" de la companyia, anomenada Visolgran SL. Per aquesta tasca de manteniment de l'espai, fins a 12 terrassenques i terrassencs estan encausades en el judici, previst pel proper 18 de desembre.   

La CUP proposa iniciar els tràmits corresponents per internalitzar la gestió del servei de menjadors de les escoles bressol i del PAME, que actualment es troben externalitzats a les empreses SERUNION  i SHERS, respectivament. 

La CUP ha manifestat aquest matí la seva voluntat de portar fins al cor de Terrassa la campanya pel Sí al referèndum. Ho ha fet en boca de la regidora Maria Sirvent, en una trobada al Mercat de la Independència, des d'on ha afegit que la CUP serà diumenge al parc de Vallparadís independentment de les possibles intervencions judicials o policials espanyoles"Passi el que passi, allà ens hi trobaràn", ha dit, pràcticament a la mateixa hora que es coneixia la suspensió de l'acte que celebrava l'Anna Gabriel a Gasteiz (País Basc) per part de la Policia Local. 

La CUP de Terrassa fa públic el seu suport i adhesió a diferents manifestacions que tindran lloc entre avui i demà, arran de l'atemptat gihadista. Totes elles tenen en comú que seran protestes no només contra el fanatisme religiós de DAESH, sinó també contra el racisme i la islamofòbia a la nostra societat

Terrassa comptarà aquest mes de desembre amb una Fira de Nadal d'Economia Social i Consum Responsable, seguint l'estel emprès per l'Ajuntament de Barcelona i que en tan sols dues edicions ja està consolidat.

L'equip de Govern i la CUP han acordat donar compliment immediat a la recent sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, la qual alerta que les exempcions fiscals per a activitats econòmiques (en aquest de l'Església) poden ser considerades "ajuts estatals il·legals".

Pàgines