La CUP no celebra la Constitució i segueix amb el disseny de campanya a Terrassa

També rebutja l'acte unionista d'aquest matí a Rubí per fer apologia d'aquesta llei 

 

La CUP considera que el suposat "dia de la Constitució" és un dia feiner més. Conseqüentment, avui segueix amb la campanya electoral del 21D i prepara els actes a Terrassa que celebrarà la setmana vinent. 

La CUP també vol expressar el seu rebuig a la celebració, avui 6 de desembre, d’una festivitat que manté una visió idíl·lica de la història de la Transició que no comparteix. Els cupaires creuen que la Constitució espanyola representa la imposició d'un ordenament polític i jurídic aliè, que no sols nega l'existència dels Països Catalans i el seu dret a l'autodeterminació, sinó que institucionalitza la monarquia borbònica, el recurs a la violència contra les opcions independentistes (com es va veure perfectament el passat 1 d'octubre amb l'assetjament de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil), alhora que impedeix la consecució d'un model socioeconòmic socialista.

Per tot això, rebutgem qualsevol tipus de celebració d’aquesta efemèride que tingui lloc a Terrassa. Ja que aquesta ciutat, ahir com avui, rebutja les lleis injustes. En aquest sentit, expressem el nostre rebuig a la celebració a la veïna Rubí d'un acte unionista que fa apologia d'aquesta llei.  

La Constitució institucionalitza el recurs a la violència contra les opcions independentistes, com es va veure perfectament el passat 1 d'octubre amb l'assetjament de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil