La CUP es plantarà diumenge a Vallparadís independentment de qualsevol 'veto'

En cas de pluja, l'acte es traslladarà a l'edifici de la colla castellera Minyons de Terrassa

La CUP ha manifestat aquest matí la seva voluntat de portar fins al cor de Terrassa la campanya pel Sí al referèndum. Ho ha fet en boca de la regidora Maria Sirvent, en una trobada al Mercat de la Independència, des d'on ha afegit que la CUP serà diumenge al parc de Vallparadís independentment de les possibles intervencions judicials o policials espanyoles"Passi el que passi, allà ens hi trobaràn", ha dit, pràcticament a la mateixa hora que es coneixia la suspensió de l'acte que celebrava l'Anna Gabriel a Gasteiz (País Basc) per part de la Policia Local. 

La diputada i portaveu de la CUP al Parlament, Anna Gabriel, serà precisament la protagonista del míting principal dels anticapitalistes a Terrassa. L'acompanyarà el també diputat Benet Salellas, així com l'antropòleg i membre d'Esquerra Unida (EUiA) Manuel Delgado. Els parlaments arrencaran a les 12 hores, per gaudir posteriorment d'un vermut musicat i una paellada popular.  

De fet, la CUP ha cridat a assistir a l'acte de diumenge al matí a Terrassa com a mostra de suport no només al vot del "Sí", sinó al conjunt del referèndum i el dret a votar. "Tothom qui estigui en contra del tancament de webs, de la irrupció a redaccions de diaris, de la vigilància d'impremtes, dels talls de llum als col·legis electorals, de les imputacions als alcaldes... està convidat a venir diumenge".

 

Possible pluja

En cas de pluja, l'acte es traslladarà a l'edifici de la colla castellera Minyons de Terrassa. De fet, la seu de Minyons (carrer Teatre, 4) serà punt de coordinació de les respostes als possibles incidents que es produeixin al llarg de la jornada i també s'habilitarà un espai per a premsa. La CUP vol enviar una càlida abraçada al conjunt de la colla Minyons per posar a disposició el seu espai en favor d'un acte autodeterminista. De fet, Minyons ja havia ofert el seu centre social com a possible punt de votació durant l'1 d'octubre.    

En tot cas, la previsió és trobar-se a partir de les 12 hores a l'Hort dels Frares (la plaça amb graderia que es troba l'alçada de la nova estació de FGC, sota el pont de l'Avinguda Jaquard. Després dels parlaments hi haurà un vermut musicat (13'30 hores) i el dinar popular organitzat per les treballadores en vaga d'Emergia (14'30 hores). La sobretaula la passarem amb el grup musical Jo Jet i Maria Ribot, que vindran des de Manresa per cloure un dia de lluita i festa (16'30 hores).

 

"Passi el que passi, allà ens hi trobaràn"