La CUP celebrarà Sant Jordi amb una petita festa literària al Raval

Escriptores i escriptors terrassencs recitaran poesies i presentaran els seus llibres a la parada de la CUP

 

La CUP celebrarà el proper dilluns, 23 d'abril, una petita festa literària a la seva parada ubicada al Raval de Montserrat. Serà a partir de les 18.30 hores quan comenci la trobada amb els escriptors Joan Tamayo, Sonia Giménez, Ander Zurimendi i Marcel Maronas, els quals presentaran les seves respectives obres. A més a més, Tamayo i Maronas recitaran alguns dels seus poemes. Seguidament hi haurà una copa de cava, per brindar col·lectivament a favor de la cultura. Així mateix, les lectores que ho desitgin podran demanar una signatura de les autores presents.    

Punt de llibre i llavors ecològiques

Durant el dia, a més a més, la CUP obsequiarà els ciutadans que s’acostin a la parada amb un punt de llibre decorat amb uns versos de la Maria Mercè Marçal. Igualment, es regalaran unes llavors ecològiques de la cooperativa Les Refardes (http://llavors.lesrefardes.com/ca/) per poder semblar a casa. S'inclouen llavors d’enciam carxofet, escarola cabell d'àngel, ruca i de tomàquet rosa de Mura. Les roses que ven la CUP a més a més, han estat comanades sota criteris de Comerç Just. 

Així mateix, la CUP ha editat un 'fanzine' especial per Sant Jordi, del qual distribuirà avui 2.500 exemplars. Serà sorpresa, però, fins el proper dilluns!

 

 

 

Hi haurà una copa de cava, per brindar col·lectivament a favor de la cultura

 

S'obsequiarà un punt de llibre decorat amb uns versos de la Maria Mercè Marçal