"L'única alternativa a l'establishment que queda ara en peu és la de la CUP"

Davant l'oferiment de TeC per entrar a governar amb el PSC, efectuat avui, la CUP vol transmetre unes breus pinzellades sobre el nou marc generat: 
- Si es tracta d'una operació de màrqueting polític, per a dotar a TeC una imatge de governabilitat o transversalitat (malgrat saber que de cap manera ho volen de veritat), els fets són lamentables. Això seria el que els propis 'comuns', i encertadament al nostre parer, han donat a anomenar com "vella política".  
 
- Si es tracta d'una oferta sincera, llavors és encara pitjor. L'opció política que podia haver liderat el 'canvi' es converteix en un mer 'recanvi'.El partit que va nàixer en contraposició a "la casta", ara s'ofereix a governar amb ells.      
 
Sigui qualsevol de les dues, avui les dones i homes que conformem el moviment de la CUP ens sentim molt decebudes amb aquesta maniobra política de Terrassa en Comú. Tot i que és veritat que no ens hauria d'estranyar tant, donat que Barcelona en Comú ja governa amb el PSC a la plaça Sant Jaume, tot incomplint les seves promeses electorals.  
 
Tot i així, el dia d'avui també ens serveix per demostrar el que molta gent ja intuïa a la ciutat: Que l'única alternativa per la transformació social de Terrassa i de ruptura amb l'establishment, que porta 37 anys governant a l'Ajuntament, venien de la mà de les paperetes de vot de la CUP.

No ens hauria d'estranyar tant, donat que Barcelona en Comú ja governa amb l'establishment del PSC