La CUP sorteja per quart any consecutiu els dos passis per veure els castells de Festa Major des del balcó de l'Ajuntament

 Ho considera un “petit privilegi”, que posarà a l’abast de la ciutadania que faci servir el hastag #PerFestaMajorElPobleAlBalcó 

 

Tal com ja ha portat a terme els tres darrers estius d’ençà que va entrar a l’Ajuntament, la CUP Terrassa no farà ús dels dos passis que els pertoca, en tant que grup municipal, per accedir al balcó del consistori durant l'actuació castellera del diumenge de Festa Major. Segons el regidor de la CUP Terrassa, Marc Medina, “poder accedir al balcó municipal per veure des d'allà els castells és un petit privilegi que no volem rebre”. I afegeix: "La idea d'un balcó en alçada, des d'on les suposades autoritats es miren l'espectacle per damunt de la ciutadania, ens desagrada". Per això, es posen dos passis a disposició popular, de la mateixa forma que tant el propi Medina com la militància de la CUP seran al Raval fent pinya amb les colles castelleres.  

En aquest sentit, avui s’obre un sorteig via Xarxes Socials per tothom que vulgui participar del concurs. Només cal utilitzar el hastag de la campanya, que com en altres ocasions, diu #PerFestaMajorElPobleAlBalcó (escrit indistintament en minúscules com majúscules).

Caldrà fer esment d’aquest hastag per via del compte de Twitter (@CUPTerrassa), a la pàgina de Facebook (www.facebook.com/CUPTerrassa) o al perfil d’Instagram. També es pot enviar un correu electrònic a l’adreça terrassa@cup.catEl termini ha començat aquest matí i es tancarà el divendres, 29 de juny, a les 11 hores del matí. Posteriorment, a les 12 hores del migdia, es procedirà a realitzar el sorteig i es donarà a conèixer el nom de la guanyadora (que tindrà dos passis per accedir-hi).   

Es tracta del quart any que la CUP realitza aquest petit acte festiu i es consolida com una tradició ‘cupaire’ per Festa Major. L’any passat hi van participar 68 persones al sorteig, mentre que el 2015 van ser 72 les participants. El nom de la guanyadora va ser seleccionat per les mans innocents de dues joves castelleres. 

El termini ja ha començat i es tancarà el divendres, 29 de juny, a les 11 hores del matí

 

Tant el propi Medina com la militància de la CUP seran al Raval fent pinya amb les colles castelleres