La CUP i Arran insten l’Ajuntament a personar-se en el judici contra el Kasalet i defensar les 12 imputades

 Els independentistes marxaran demà en una 'columna' (entre el l'Atzur i el Raval) per confluir a la manifestació en favor del Kasalet

 

El centre social Kasalet afronta dimarts vinent, 17 d’abril, un procés judicial que podria derivar en el seu desallotjament. Si la Sentència resulta finalment favorable a l’empresa propietària de l’immoble, que també ostenta diferents locals a la zona, el resultat seria estremidor: Guanya l’especulació, perd la ciutadania.

A banda del futur del projecte en si mateix, el judici també té un caràcter repressiu, ja que fins a 12 terrassenques estan encausades en aquest procediment. És per això que la CUP i Arran (entitats de l’Esquerra Independentista) mostren la seva solidaritat amb les persones encausades, de les quals en demanen la lliure absolució. 

Davant el perill de desallotjament del Kasalet, la CUP i Arran s’adhereixen a la manifestació que tindrà lloc demà, divendres. La protesta partirà des del Raval de Montserrat, a les 20 hores. Abans, a les 19.30 hores, les entitats es reuniran a l'exterior del casal Atzur (carrer Arquimedes 89), des d'on sortiran en columna solidària cap al Raval. Enllaçaran així un espai ocupat i autogestionat com el casal Atzur amb un altre projecte agermanat com és el Kasalet. Així mateix, membres d’aquestes tres entitats seran presents el proper dimarts als Jutjats de Terrassa, refermant així el seu suport al Kasalet durant la vista judicial.   

Segons el regidor cupaire, Marc Medina "és evident el caràcter especulatiu de la companyia, anomenada Visolgran SL”. Per aquest motiu, demana a l’Ajuntament que faci tasques d’intermediació en aquest conflicte i es personi en el judici com a defensa de la part acusada. No debades, l’Ajuntament de Terrassa té el deure de vetllar per l’interès general i ciutadà, que en aquest cas recau sense dubte de part de l’espai associatiu i veïnal conegut com Kasalet

Per això, les entitats CUP i Arran creuen que el Kasalet és no només un magnífic projecte autogestionat, sinó un projecte que té tot el dret a existir-hi. Segons el regidor i Marc Medina, “la lluita en defensa del Kasalet també és la lluita per un habitatge digne, i també significa una batalla en contra de l’especulació immobiliària i la conquesta d’espais públics i socials per a la ciutadania”. 

Marc Medina: "És evident el caràcter especulatiu de la companyia, anomenada Visolgran SL”

 

El Kasalet és no només un magnífic projecte autogestionat, sinó un projecte que té tot el dret a existir-hi