La CUP fa un salt endavant obrint un nou local a Terrassa

Inauguren l'espai aquest divendres a la tarda amb un recital de poesia, una fira de revistes alternatives i les intervencions de la diputada Maria Sirvent i el regidor Marc Medina
 
La CUP inaugura aquest divendres el seu local social, que estarà ubicat a la frontera entre el sud del Centre i el barri Segle XX. L'aposta per tenir un espai propi respon al creixement constant i sostingut del moviment de l'Esquerra Independentista, especialment marcat des de la tardor de 2017 i les lluites diàries en defensa del referèndum de l'1 d'octubre. 
 
Així, la militància de la CUP necessita un espai més gran, permanent i estable on desenvolupar les tasques diàries. És per això que la CUP ha decidit fer un salt endavant en la seva estructura. Ubicat a la carretera Montcada 155, la CUP hi podrà fer les cada vegada més freqüents reunions sectorials i assemblees, així com gaudir de suport logístic per a l'acció de carrer i un punt de trobada per socialitzar-les i compartir experiències. Fins ara, la CUP es reunia al casal popular Atzur, així com a diferents centres cívics de la ciutat. 
 
Per tot això, la CUP us convida a la inauguració d'aquest divendres, dia 1 de juny, a partir de les 19 hores. Per tal de visualitzar la transmissió del moviment, comptarem amb les intervencions de l'ex regidora Maria Sirvent i de l'actual representant al Ple, Marc Medina (hi haurà declaracions a premsa); així com d'Alba Díez, militant que acaba d'entrar a la formació, i un veterà company que participà de la fundació de la CUP a Terrassa allà per l'any 2003. 
 
 
A més a més, comptarem amb un recital poètic, de la mà de Clara Beltrà, Selena Cotarelo i Andrea Ceballos. Posteriorment, hi haurà un pica pica de pintxos de truites variades, ja que com va dir el company de Vic Joan Coma, imputat davant l'Audiència Nacional, "per fer una truita cal trencar els ous". Paral·lelament, les assistents a la festa podran participar de la Fira d'Intercanvi de llibres i revistes de 'Pensament Crític' (tal com hem proposat aplicar a la Biblioteca Central). De fet, tothom està convidat a portar alguns exemplars per a "alliberar" entre la resta de companys. Igualment, el hall estarà guarnit amb l'exposició de pintures de l'artista guerrillera Inty Maleywa, lligada a les FARC i actualment en desmobilització. 

Hi haurà un pica pica de pintxos de truites variades, ja que com va dir el company de Vic Joan Coma, imputat davant l'Audiència Nacional, "per fer una truita cal trencar els ous"

El hall estarà guarnit amb l'exposició de pintures de l'artista guerrillera Inty Maleywa, lligada a les FARC