La CUP demana a l'alcalde que accepti l'ajuda del Síndic de Greuges de Catalunya per desencallar l'elecció de la Síndica municipal

Els cupaires no entenen la incapacitat de l'Ajuntament per resoldre el conflicte i deixi la ciutat sense Síndica durant mesos
La CUP Terrassa ha denunciat avui l'excessiva dilació que l'equip de Govern està perpetrant en la ressolució del conflicte del procés l'elecció de Síndica. Segons la regidora Maria Sirvent, "en algun moment s'haurà de resoldre aquest conflicte, i per fer-ho cal prendre una decisió política ja d'una vegada".
 
De fet, el procés es troba aturat des que el Síndic de Greuges de Catalunya, Rafel Ribó, va emetre el seu informe en relació al conflicte terrassenc. Ara cal que l'alcaldia de Terrassa decideixi si assumeix el contingut d'aquest dictamen i accepta l'ajuda de Ribó (tal com el Síndic català ja s'ha ofert). "No té sentit que el Síndic estigui esperant i esperant per una resposta, de la mateixa forma que  a l'oposició ens donen llargues tot el temps", explica Sirvent. Arribats a aquest punt, destaca una pregunta: Què està passant dins de l'equip de Govern, perquè no gosin prendre cap decisió?
 
La CUP proposa, doncs, que l'Ajuntament assumeixi oficialment l'informe del Síndic i li comuniqui que accepta la seva ajuda i/o orientació. Immediatament, s'haurà de dissenyar i consensuar un nou procés de participació, juntament amb l'orientació del Síndic. 

Què està passant dins de l'equip de Govern, perquè no gosin prendre cap decisió?